τηλεθεαση κυπροσ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς καθήλωσαν τους θαμώνες καφετεριών στις τηλεοράσεις.


Kypros O Xwrsmos Efere Agrio 3ylo Kai Aimata Kai Ambulance Car

Δείτε πρώτοι τα νούμερα τηλεθέασης και αναλυτικά τα ποσοστά για τις εκπομπές και τα κανάλια.

τηλεθεαση κυπροσ. Συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε μυξοπαρθένα που βλέπει μπροστά της πρωτόγνωρα θεάματα και συγκλονίζεται από το μέγεθος. Σύνολο Πληθυσμού από 4 ετών και άνω. Κάμπινγκ εναντίον gntm και κόσμος Τι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό ΠΙΝΑΚΕΣ.

Αυτή τη θέση είχε πάρει η Έλενα Τσαγκρινού στον. Ημερήσιο τηλεβαρόμετρο - Top 10. 13 Ιουν 2021 1840.

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης των στοιχείων παρακαλούμε να αναφέρετε. Με τον Alpha Κύπρου να κερδίζει την μάχη της τηλεθέασης για άλλη μια φορά έκλεισε η εβδομάδα 03-09 Φεβρουαρίου. Οι μετρήσεις τηλεθέασης.

Ανατροπή στο ξεκίνημα της νέας σεζόν Τι έδειξαν να πρώτα ραβασάκια της Nielsen ΠΙΝΑΚΕΣ LifeNewsCY. Πως υποδέχτηκε το κυπριακό κοινό την επιστροφή του Big brother ΝΟΥΜΕΡΑ. Επίσημο Κέντρο βοήθειας του Αναζήτηση Google όπου μπορείτε να βρείτε συμβουλές και οδηγούς σχετικά με τη χρήση του προϊόντος και άλλες απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις.

Τι επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό τις μέρες καραντίνας ΠΙΝΑΚΕΣ Skip to content Wednesday July 14 2021. Το κοινό αποφάσισε Ποιο κανάλι τερμάτισε πρώτο και πιο τελευταίο ΠΙΝΑΚΕΣ 29012020 1411. O ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

Η Στατιστική Υπηρεσία της Κύπρου είναι η αρμόδια αρχή για τον καταρτισμό και δημοσίευση. ΡΙΚ-1 OMEGA ΑΝΤ1 ΣΙΓΜΑ ALPHA KYPROY. Τι τηλεθέαση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα.

Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε και μαγείρεψε με το δεξί.

Η τηλεθέαση δίνει και φέτος ραντεβού με το Live News. Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα. Το κανάλι που κέρδισε την πρώτη θέση για το 2019 Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλο τον χρόνο ΠΙΝΑΚΕΣ.

Μπήκαν στο σπίτι του Big Brother οι τηλεθεατές. Ο μεγάλος τελικός του Roland Garros και η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να κατακτήσει για πρώτη φορά. Η τηλεθέαση που καθημερινά πρώτο φέρνει το Youweeklygr στον αναγνώστη προκειμένου να ενημερωθεί για τα ποσοστά τηλεθέασης των καναλιών.

Night News - AGB Nielsen Media Research Cyprus EΒΔΟΜΑΔΑ 19072021 - 25072021. ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Και αυτή τη βδομάδα πρώτος ο ALPHA Κύπρου σε γενική τηλεθέαση. Με την εκπομπή του Λούη πρώτη σε τηλεθέαση το Κάρμα που φέτος σαρώνει αλλά και την εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου το κανάλι των Λατσιών κατάφερε να.


Pin On Breaking News

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel