τηλεθεαση ο γιατροσ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 0306. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time.


Agaph Paranomh Mia Istoria Me Anatreptikh Ypo8esh Osa Prepei Na Gnwrizete Gia Th Nea Seira Ths Ert In 2021 Media Tv Story

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

τηλεθεαση ο γιατροσ. Κωνσταντίνος Παντζής Νίκος. Η Νάζλι είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να κρατήσει κρυφά τα συναισθήματά. Ο Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος Επεισόδιο 37.

η σειρά που μας καθήλωσε με τις συγκλονιστικές ιατρικές υποθέσεις της μας συγκίνησε με τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει ο πρωταγωνιστής Αλί Βεφά και μας έκανε να πιστέψουμε στο ακατόρθωτο επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με νέα. Η Νάζλι πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να μην έχουν προβλήματα είναι να κρατήσουν κρυφά όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Οι φήμες πως ο Αλί τα έχει φτιάξει με την καινούργια του.

Ο Γιατρός Επεισόδιο 1 2ος Κύκλος ΣΚΑΙ. Άγγιξε το 675 ο τελικός του Euro 2020. Έτσι μπήκε ο Σεπτέμβρης για τα τηλεοπτικά προγράμματα ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 02092021 0928 Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Big Brother 2 ακόμα δεν ξεκίνησε - Τι συμβαίνει.

Πρώτος ο Γιατρός ΣΚΑΪ την Παρασκευή. Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σκαρφάλωσε η σειρά Γιατρός. Μετά την επιστροφή όλων των προγραμμάτων στην κανονικότητα με νέα επεισόδια σειρών ο Γιατρός κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση και μάλιστα το παρακολούθησαν 695758 τηλεθεατές.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Ο ΓΙΑΤΡΟΣ η ιστορία ενός θαύματος που θα προβληθεί την Τρίτη 6721 στις 2100. Η σειρά Ο Γιατρός. Ακόμη και στο δυναμικό κοινό 18-54 Ο Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος σημείωσε ποσοστό.

Ωστόσο η προσήλωσή του πάνω σε αυτό το περιστατικό πληγώνει τη Νάζλι. Η ιστορία ενός θαύματος στο ΣΚΑΪ με μέσο όρο 892843 τηλεθεατές ητάν πρώτη την Παρασκευή 29 Μαϊου. Στο Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος ο δότης είναι ένας επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος 362020 1927 Απόψε στις 2130 στον ΣΚΑΪ.

Δεύτερη η Μουρμούρα στον Alpha με 750824 και το Shopping Star σε επανάληψη με 613901 τηλεθεατές. 1382021 Reviewed by Γιώργος. Η ιστορία ενός θαύματος την Πρωτομαγιά.

Το δραματικό σίριαλ παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 787000 τηλεθεατές και καθώς. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ Ο Γιατρός είδαμε πως. Ο Αλί είναι αποφασισμένος να δώσει στον μικρό του ασθενή πίσω τη φωνή του όσο κι αν το υπόλοιπο νοσοκομείο διαφωνεί με την επιμονή του.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ VIDEO Ο Αλί μπαίνει σε ένα απαιτητικό χειρουργείο μαζί με τον Μουχσίν ο οποίος επιχειρεί να του δείξει πόσο συναρπαστική είναι η νευροχειρουργική και στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο Φερμάν. Τι ποσοστά σημείωσε ο μεγάλος τελικός του Euro 2020 στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής 1107. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube.

Taner Ölmez Onur Tuna Sinem Ünsal Reha Özcan Murat Aygen Hazal Türesan. 24082021 - 1535. ΣΚΑΪ - Ο Γιατρός η Ιστορία ενός Θαύματος.

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 77 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. Ο τηλεοπτικός Αλί έχει εισβάλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά που προβάλει ο ΣΚΑΪ Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος κερδίζοντας όλο και περισσότερο την αγάπη του ελληνικού κοινού όπως έχει κάνει ήδη στην Τουρκία.

Mάριος ΧαπέρηςΕνορχήστρωση Παραγωγή. ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 Β ΚΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κύκλος 2 Επεισόδιο 41 Μέσα στο χαοτικό σκηνικό του τρομερού τροχαίου ατυχήματος ο Αλί καταφέρνει να βρει τον Φέρμαν ο οποίος όμως έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

O Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος- Τι θα δείτε σήμερα vidpics Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει τον Αλί και τη ΝάζλιΔείτε το trailerpreview_thumbnailsitesdefaultfilesstylesvideo_embed_wysiwyg. Αυτή τη φορά ο τουρκικός τύπος συζητά έντονα τους λόγους για τους οποίους η Melisa Şenolsun εγκατέλειψε το καστ της τηλεοπτικής εκπομπής Aziz. Yusuf Pirhasan Aytac Cicek.


Agaph Paranomh Mia Istoria Me Anatreptikh Ypo8esh Osa Prepei Na Gnwrizete Gia Th Nea Seira Ths Ert In 2021 Media Tv Story


O Tzwrtzhs Pofanths Chief Content Officer Ant1 Tv Synanthse Ekproswpoys Twn Media Se Mia Prwth Enhmerwtikh Talk Show Tv Madame


To Bachelor Einai Adiamfisbhthta To Show Gia To Opoio Miloyn Oloi Bachelor Media


Diabaste Akoma Ragdaies E3eli3eis Anagnwristhkan Oi Dyo Andres Poy Ekbiazan Thn Eirhnh Lagoydh Women Fictional Characters Kai


Agaph Paranomh Mia Istoria Me Anatreptikh Ypo8esh Osa Prepei Na Gnwrizete Gia Th Nea Seira Ths Ert In 2021 Media Tv Story


40 Ellhnikes Ekfraseis Poy 8a Sas Kanoyn Na Skefteite Kai Na Problhmatisteite Poio Einai To Nohma Poy Kryboyn Eidhseis Athens Magazine In 2021 Painting Art Kai

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel