τηλεθεαση Survivor χθεσ

Η παίκτρια των Μπλε κατέστησε ευθύς αμέσως σαφές πως δεν χάρηκε καθόλου με τον ερχομό του. Ενημέρωση ψυχαγωγία σειρές live streaming.


Survivor Thle8eash O Tzeims Kafetzhs Efyge Kai Eri3e Ta Noymera

Πού έφτασε η τηλεθέαση για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τι ποσοστά σημείωσε το YFSF.

τηλεθεαση survivor χθεσ. Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου 2472021 1604 Τι απαντά πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor στην ερώτηση. Live Live πρόγραμμα Ενημέρωση Ειδήσεις Ενημερωτικές εκπομπές Ντοκιμαντέρ Σειρές 8 Λέξεις Λόγω Τιμής Θα γίνει της. Ποιοι σάρωσαν και ποιοι έπιασαν πάτο στα χθεσινά 298 νούμερα τηλεθέασης.

- SURVIVOR 2021 ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ -Χωρίς αντίπαλο παίζει το Survivor που αφήνει πλέον πολύ πίσω του τόσο τις Άγριες Μέλισσες. ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Αυτά είναι τα πρώτα μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό 18-54 για τη. Ολόκληρη η εκπομπή της ΕΡΤ Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ 342021 με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο που.

Η επιμήκυνση του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν βοήθησε ιδιαίτερα την πρώτη ημέρα καθώς η τηλεθέαση που κατέγραψε ήταν 139 στο σύνολο και 111 στο δυναμικό κοινό. Ακολούθησαν οι Άγριες Μέλισσες στη δεύτερη θέση. Όλα το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ Live και on demand είναι εδώ.

Το survivor το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο εμπλουτισμένο συναρπαστικό και με. Το survivor το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο εμπλουτισμένο συναρπαστικό και με. Πώς άντεξες χωρίς σεξ τόσο καιρό στο παιχνίδι.

Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα. Πρωτιά ως τις 2230 για το MasterChef έως και 473 το Survivor. 1352021 - Σε ΠΑΝΙΚΟ Ο Ατζουν Εχασε 10 Μονάδες.

Τυφώνας Survivor σάρωσε τα πάντα Newsroom Από το πρωί της Δευτέρας 12 η γκάφα του ΣΚΑΙ στο trailer του Survivor. Το Survivor 4 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η τηλεθέαση τουλάχιστον για το πρώτο επεισόδιο χτύπησε κόκκινο. Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και χθες πολύ σκληρή μάχη έδωσαν το Survivor οι Άγριες Μέλισσες και.

Η τηλεθέαση δίνει και φέτος ραντεβού με το Live News. Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής για να δώσει τη μάχη του για την πρωτιά στην τηλεθέαση απέναντι από το YFSF. ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ - Όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις.

Χθες Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο σύνολο της διάρκειας των προγραμμάτων το Survivor έπιασε ξανά κορυφή στην τηλεθέαση με μέσο όρο 33 στο γενικό σύνολο και 339 στο δυναμικό κοινό. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε και μαγείρεψε με το δεξί. Άνετη πρωτιά για το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ Άντεξε το SURVIVOR παρά την πίεση.

Αυτό το επεισόδιο όμως ήταν ξεχωριστό αφού έφτασε η. Μπήκαν στο σπίτι του Big Brother οι τηλεθεατές. Πολλά ακούστηκαν για τον χωρισμό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη λίγους μήνες πριν η ίδια ταξιδέψει για την Καραϊβική για τις ανάγκες του Survivor.

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Αυτά είναι τα πρώτα μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό 18-54 για την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021. Τι τηλεθέαση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα. Η πρεμιέρα του Survivor λοιπόν σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 34 και στο δυναμικό κοινό 349.

Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και. τσουνάμι στη Μύκονο ο Acun Ilicali - Οι επιδείξεις με το πολυτελές σκάφος του. Σκληρή ήταν για ακόμα μία Δευτέρα η μάχη ανάμεσα σε Survivor Άγριες Μέλισσες και MasterChef με έναν μεγάλο νικητή.

Ο ΑΝΤ1 ενισχυμένος με 198 και 187 ο Alpha με 229 και 178 το Star με 162 και 152 ενώ το Open μόλις 57 και 43.


Thle8eash Egine H Anatroph Boytia Gia To Survivor Poioi Phran Thn People Amp Style Eidhseis


Thle8eash 17 3 De Masaei To Survivor Trwne Skonh Masterchef Kai Agries Melisses Pics Sportime Gr


Thle8eash X8es 13 6 Apisteyta Pososta O Tsitsipas Epistrofh Survivor


Thle8eash X8es 28 6 Teleiwnei To Survivor Gia To Koino Megala Noymera To Euro


Thle8eash 23 5 Ela Xamogela Kalytera De Ginetai Gia To Survivor


Thle8eash 24 5 Eley8erh Ptwsh Gia Survivor Ti Ekanan Masterchef Melisses


Thle8eash To Survivor Prwto Sthn Prime Time Ths Triths


Survivor Prwtia X8es Alla Me Megalh Ptwsh Sthn Thle8eash Nassosblog Gr


Thle8eash X8es 14 6 Megalos Mpoyfes Me Survivor Euro Seires Kai Copa America


Thle8eash 8 2 Sarwse Ta Panta To Survivor


Thle8eash Rekor Ekane X8es To Fainomeno Survivor Poy Aggi3e To 80 Next Tv Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Thle8eash X8es 5 7 Poso Ekane O Telikos Toy Survivor


Thle8eash X8es 17 5 Maxh Swma Me Swma Se Oles Tis Zwnes


Thle8eash Kyriakhs 21 3 Yfsf Vs Survivor Poios Kerdise Znews


Thle8eash X8es 16 5 To Survivor Nikhse Siwphlo Dromo Yfsf Arsh Lockdown


Thle8eash X8es 16 5 To Survivor Nikhse Siwphlo Dromo Yfsf Arsh Lockdown


Thle8eash X8es 6 6 Xwris Antipalo To Survivor Kyriolektika


Thle8eash 12 5 O Tzeims Eri3e To Survivor All News 24


Thle8eash X8es 27 6 O Ronalnto Efere Prwtia Sto Euro Ta Noymera Toy Survivor

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel